Skip to main content

.

PROSJEKTER BLIR BEST AV PLANLEGGING.

VI HAR FAGFOLK I ALLE LEDD.

Gudbrandsdal Massivtre samarbeider med lokal spisskompetanse innenfor alle fagfelter fra idéfasen til innvielsesfesten. Kunnskapen og erfaringen du her finner samlet i små bygdemiljøer er både unik og uvurderlig for deg som ønsker å bygge kostnadseffektivt med høy kvalitet.

Her finner du noen av våre samarbeidspartnere. Alle sammen hel ved – som brenner for massivtre.

ARKITEKT

De dyktige arkitektene i Nordplan Gudbrandsdal i Vågå har lang erfaring med nyskapende bruk av massivtre i signalbygg og private hus og hytter. 

BYGG-
MESTER

Brun Bygg i Vågå er en av grunnleggerne av Gudbrandsdal Massivtre. De siste fem årene har Brun Bygg bygd seks prosjekter for Nasjonale turistveger – blant annet ikonpunktet Flye 1389 på toppen av Valdresflya.

I tre selvsagt.

SAGBRUK

Fjellfurua i Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen vokser svært sakte under tøffe klimatiske forhold – og kvaliteten er på høyde fjellheimen rundt. Rundt 30 prosent av alt trevirke i Gudbrandsdal Massivtre kommer fra disse skogene. 

TREINGENIØR

Gode treskaller er det langt i mellom  – men i fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen er de tallrike. Vår gode samarbeidspartner Nordplan i Vågå har dyktige treingeniører med lang og spisset erfaring i prosjektering av massivtrebygg.